Pica: universāli iecienīta un bezgalīgi pielāgojama. Pizza Capricciosa izceļas starp plašo piedevu un stilu klāstu. Šī itāļu klasika apvieno garšu kombināciju, kas dejā uz garšas kārpiņām. Šī pica radusies Itālijā, un tā ir izturējusi laika pārbaudi. Tās nosaukums “Capricciosa” nozīmē “kaprīza”. Atbilstoši savam nosaukumam šī pica ir apburošs sastāvdaļu maisījums, no kurām katra ir unikāla.
Sastāvdaļas, kas iepriecinās jūsu garšas kārpiņas
Mīkla:
- Milti: 2 tases
- Silts ūdens: 1 glāze
- Sausais raugs: 2 tējk.
- Olīveļļa: 2 ēd.k.
- Sāls: 1 tējkarote
- Piedevas: 1 ēdamk:
ingredients
- Uzkarsē tomātu: 1 glāze
- Mozzarella siers: 200 g
- sagriezts šķēlēs Sēnes: 100 g
- sagrieztas šķēlēs Vārīts šķiņķis: 100g
- sasmalcināts Melnās olīvas: 50g
- Artišoku sirsniņas: 100g
- sagrieztas ceturtdaļās Marinēti anšovi: 50 g
Mīklas sagatavošana:
Sāciet ar mīklas sagatavošanu. Sajauc raugu ar siltu ūdeni un ļauj tam nostāvēties 10 minūtes. Tagad samaisiet miltus un sāli. Pakāpeniski pievienojiet rauga maisījumu. Pievieno olīveļļu un mīca mīklu. Ļauj tai pacelties stundu.
Pamatnes sagatavošana:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 245°C (475°F). Izvelciet mīklu līdz vēlamajam biezumam. Ielieciet to uz picas akmens vai cepamās plātnes.