Ļaujieties mūžīgajai klasiskajai picai Margherita. Šajā mutē kūstošajā baudījumā apvienota vienkāršība un bagātīga garša, kas aizvedīs jūs uz Itālijas ielām. Ar perfektu tomātu mērces, svaiga mocarellas siera un aromātisku bazilika lapu harmoniju katrs kumoss ir kulinārās pilnības uzplaiksnījums. Esiet gatavi izbaudīt klasisko Margherita picu kā vēl nekad agrāk.
Klasiskā Margarita pica sastāvdaļas:
- Picas mīkla
- Tomātu mērce
- Svaigs mocarellas siers
- Svaigas bazilika lapas
- Olīveļļa
- Sāls un pipari
Kā pagatavot margheritu picu:
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 245°C.
- Izvelciet picas mīklu apaļā formā.
- Uz mīklas vienmērīgi uzklājiet tomātu mērci.
- Uz mērces virsū izvietojiet svaiga mocarellas siera šķēles.
- Apkaisiet ar svaigām bazilika lapiņām.
- Apsmērējiet picu ar olīveļļu un paspilgojiet ar sāli un pipariem.
- Cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 10-12 minūtes vai līdz garoza kļūst zeltaina un siers ir izkusis un burbuļojošs.
- Izņemiet no cepeškrāsns, ļaujiet nedaudz atdzist un baudiet!